TEHTY KÄYTTÖÖN, EI KORISTEEKSI

Leijona tarjoaa teollisuuden ammattilaisille uutuuksia läpi vuoden! Meillä on ilo esitellä uutuuksina miesten HiVis 3.0 -huomiovaatemalliston talvimallit, vuoriton ja vuorillinen HiVis 1.0 -huomiotakki sekä FleX-talvimallistoa täydentävä uusi sininen talvitakki. Erityisesti naisille suunniteltuja uutuuksia HiVis 3.0 -huomiovaatemalliston kesä- ja talvimallit sekä palosuojattu MultiTech-mallisto.

LEIJONA ON KULKENUT PITKÄN MATKAN SUOMALAISEN TEOLLISUUDEN YTIMESSÄ

Historian aikana hankittu asiantuntemus rautaisten ammattilaisten tarpeista ja työturvallisuuteen liittyvistä määräyksistä on tuotekehityksen ja koko toimintamme tiukka ohjenuora. Suhtaudumme työ ja -suojavaatteisiimme tuottavuutta edistävinä työvälineinä ja etsimme jatkuvasti uusia tapoja helpottaa teollisuudessa toimivien sankareiden arkea. Tavoitteenamme on tehdä joka päivä asiakkaiden ja ammattilaisten työstä entistäkin parempaa, tuottavampaa ja turvallisempaa.

Ammattitaitoinen suoraselkäinen n. 60 henkilön tiimi ja laadukkaat materiaalit tarkoittavat paitsi korkeatasoista vaatetta myös pintaa syvemmälle ulottuvaa palvelua ja pitkäaikaisia uskollisia asiakassuhteita.

Leijona Group Oy luo ennakkoluulottomasti tuottavampaa ja turvallisempaa tulevaisuutta yhdessä asiakkaidensa kanssa.

ASIAKASKOKEMUS ARE OY - Mikko Tiainen

– Leijona Groupin vaatteet vastaavat hyvin tarpeisiimme. Esimerkiksi hyvin erottuvat vaatteet ovat työmailla pakolliset. Hitsaus- ja tulitöissä taas vaatteiden palonkestävyyteen on kiinnitettävä huomiota. Leijona Groupin sertifioidut vaatteet takaavat turvallisuuden asentajillemme, Tiainen toteaa.

Lue lisää klikkaamalla kuvia tai tästä!

Are Oy Mikko Tiainen Leijona työvaatteet Are_työvaatteet