TEHTY KÄYTTÖÖN, EI KORISTEEKSI

Uudesta kuvastosta löytyy mm. odotettu uutuus erittäin näkyvään suojamaatemallistoomme - MUSTA - FLUORESOIVA KELTAINEN! 
HiVis 3.0 -mallistossa asujen housuissa edessä, polvissa ja takapuolessa
on neljään suuntaan joustavaa Stretch-materiaalia!

Lisäksi kuvastossa esitellään ainutlaatuinen uusi DENIM-FARKKU
teolliseen käyttöön ja vapaa-aikaan ja paljon muuta!

TYÖVAATTEET KAIKILLE TEOLLISUUDENALOILLE

Yli puoli vuosisataa olemme auttaneet vaativien töiden rautaisia ammattilaisia yltämään parhaimpaansa olosuhteista riippumatta. Se on ollut vasta alkusoittoa.

Leijona on kulkenut pitkän matkan suomalaisen teollisuuden rinnalla. Ensimmäisestä päivästä alkaen työvaatteet on kehitetty tapahtumien keskipisteessä – tehtaissa, kaivoksissa, konepajoilla, rakennustyömailla – fyysisissä töissä ja vaativissa olosuhteissa.

Tärkein kumppanimme työelämän muutoksissa ja tuotekehityksessämme on työtään tekevä ammattilainen. Suhtaudumme työ ja -suojavaatteisiimme tuottavuutta edistävinä työvälineinä ja etsimme jatkuvasti uusia tapoja helpottaa arjen sankareiden eli ammattilaisten arkea. Tämä tarkoittaa paitsi korkeatasoista vaatetta myös pintaa syvemmälle ulottuvaa palvelua ja pitkäaikaisia uskollisi aasiakassuhteita.

Leijona Group Oy luo ennakkoluulottomasti tuottavampaa ja turvallisempaa tulevaisuutta yhdessä asiakkaidensa kanssa. Taustatukenamme menestyksekkään tarinamme jatkamisessa on Euroopan johtava työvaatevalmistaja, Fristads Kansas Group. Tästä alkaa Leijonan reviiri ja uusi aikakausi.