Hae Jälleenmyyjäksi!

Ennakkoluulottomuus ja rohkeus ovat tärkeitä myynnin avainsanoja. Hae Leijonan jälleenmyyjäksi luomaan yhdessä kanssamme menestystarinaa, jonka ytimessä on asiakas. 

Leijona tarjoaa teollisuuden työ- ja suojavaateratkaisuja ajatuksella ihmiset ja turvallisuus ensin. Yritys on kulkenut pitkän matkan ja ollut yli 60 vuotta osana suomalaista työtä, suomalaisen teollisuuden ytimessä. Historian aikana hankittu asiantuntemus rautaisten ammattilaisten tarpeista ja työturvallisuuteen liittyvistä määräyksistä on tuotekehityksen ja koko toiminnan tiukka ohjenuora. Leijona Group Oy suhtautuu työ- ja suojavaatteisiin tuottavuutta parantavina työvälineinä - aina asiakkaiden tarpeita kunnioittaen.

 myyleijonaa2_1200x800px myyleijonaa3_1200x800px

Leijona-työvaatteiden ydin on paikallinen savonlinnalainen yritysvoima - suomalainen suunnittelu, suoraviivaisuus, rehellisyys ja nöyryys. Tavoitteena tehdä joka päivä asiakkaiden ja ammattilaisten työstä entistäkin parempaa, tuottavampaa ja turvallisempaa. Ammattitaitoinen suoraselkäinen n. 60 henkilön tiimi ja laadukkaat materiaalit tarkoittavat paitsi korkeatasoista vaatetta myös pintaa syvemmälle ulottuvaa palvelua ja pitkäaikaisia uskollisia asiakassuhteita. Täytämme tuotteiden tekniset laatuvaatimukset sekä arvostamme ja noudatamme yhteiskuntavastuun asettamia säädöksiä niin työolojen kuin ympäristönsuojelun osalta.

Täytä hakulomake niin otamme sinuun yhteyttä.

myyleijonaa1_1200x800px myyleijonaa6_1200x800px

myyleijonaa2_760x1000 myyleijonaa4_760x1000