ALV

Näin valitset parhaat työhousut

 

Näin valitset parhaat työhousut

Jos haluat löytää itsellesi parhaat työhousut, niin pääset jo hyvin pitkälle, kun valitset työhousut käyttötarkoituksen, housujen materiaalin sekä housujen istuvuuden mukaan.

Ylivoimaisesti kaikista tärkeintä on kuitenkin valita käyttötarkoitukseen soveltuvat työhousut. Muutoin housut voivat aiheuttaa jopa vaaratilanteita, joissa housujen hyvä laatu ei enää paljoa auta.

Millaiseen käyttöön työhousut tulevat?

Millaista työtä teet, missä teet ja millaisia välineitä ja työkaluja käytät?

Työskenteletkö paljon polviltasi?

FleX_stretch_men_125984-940_trousersJos työskentelet paljon polviltasi (esimerkiksi rakentajat ja laatoittajat), niin työhousuissa tulee kiinnittää erityisen paljon huomiota siihen, että kangas on polvien kohdalta kestävää. Muutoin housut kuluvat puhki hetkessä karheaa betonia vasten.

Housuissa tulee olla myös erilliset polvitaskut, joihin voit asentaa polvisuojat. Markkinoilla on toki suoraan jalkoihin kiinnitettäviä polvisuojia, mutta ne tahtovat usein valua säärtä pitkin alas.

Käytämme itse polvitaskujen kankaana hyvin vahvaa CORDURA®-materiaalia, joka kestää erittäin kovaa ja pitkäkestoista kulutusta.Työskenteletkö rakennustyömaalla tai liikenteen parissa?

120631_556 Leijona riipputaskuhousutRakennustyömaalla liikkuu isoja koneita ja liikenteessä puolestaan ajoneuvot kiitävät ohi kovaa vauhtia. Siksi tällaisissa ympäristöissä on erityisen tärkeä tulla nähdyksi, jotta vaaratilanteilta ja tapaturmilta vältytään.

Parhaat työhousut tällaiseen ympäristöön ovat sellaiset, joissa on paljon laadukkaita heijastimia sekä fluoresoivaa päällysmateriaalia. Fluoresoiva päällysmateriaali näkyy ihmissilmään erityisen hyvin päivänvalossa, kun taas heijastimet näyttävät muille olinpaikkasi pimeällä.

Kun tiedät, että muut ihmiset näkevät sinut, niin voit tehdä myös töitä paljon huolettomammin.

Kiinnitä huomiota siihen, että tällaiset työhousut täyttävät EN ISO 20471 -standardin mukaiset vaatimukset. Siitä tiedät, että materiaali on myös heijastimissa sellaista, ettei se haalistu muutaman pesun jälkeen, vaan huomioarvo kestää pitkään.

Selaa EN ISO 20471 -standardin mukaiset vaatimukset täyttäviä housuja klikkaamalla kuvaa tai TÄSTÄ!

Löydät meiltä Leijonalta ainoastaan standardit täyttäviä työhousuja ja -vaatteita. 

Työskenteletkö ympäristössä, jossa tarvitaan palosuojausta?

RThousu_hitsaus_116852-556_1

Jos teet töitä esimerkiksi hitsarina, niin pieni kipinä voi sytyttää työhousut palamaan, jos niitä ei ole palosuojattu. Polyesterihousuissa on siis turha kuvitella menevänsä hitsaamaan.

Siirry selaamaan hitsaustyöhön soveltuvia housuja TÄSTÄ tai klikkaamalla kuvaa!

Lisäksi paikoissa, joissa hitsataan, on usein kuuma ja paljon hitsauksesta tullutta hajua. Nämä molemmat tekijät hidastavat sen huomaamista, että housut palavat - niin hullulta kuin se ehkä kuulostaakin.

MainTech_housu sivu

Muutama sekunti voi kuitenkin muuttaa palovamman astetta vakavammaksi, joten poista moinen riski ja valitse 
työhousut, jotka on valmistettu palosuojatusta materiaalista. Mikäli hitsauskipinä polttaa sellaisiin housuihin reiän, housun materiaali ei edistä palamista. 

Katso TÄSTÄ kuumuudelta ja tulelta suojaavia housuja tai klikkaa kuvaa.

Teetkö siistiä sisätyötä?

FleX_stretch_men_125914-940_trousersKokoonpanotyössä, jossa tehdään työtä enimmäkseen sisällä ja omalla työpisteellä, työhousujen joustavuus, keveys ja hengittävyys korostuvat muita ominaisuuksia enemmän. Kun hyvin istuvat ja hengittävät työhousut tekevät olosta mukavan, niin työkin sujuu tehokkaammin!

Hengittävyyteen on syytä kiinnittää huomiota, koska tuotantotilat ovat melko kuumia etenkin kesähelteillä, etteivät työtehot kärsi tai poissaolot lisäänny.

Joustavuuden ansiosta housut istuvat mukavammin eri asennoissa, eivätkä ne hierrä. Tähän olemme kehitelleet erikseen housuja, jotka on tehty Flex Stretch -materiaalista.

Katso sekä miesten, että naisten mallit klikkaamalla kuvaa tai TÄSTÄ!

Työhousut ja niiden mukavuus vaikuttaa suoraan työtehoon

Vaatteet ovat yleisesti todella henkilökohtainen asia. Se miten ne istuvat ja miltä ne näyttävät määrittää sen, miltä niiden käyttäjästä tuntuu ja miltä hän näyttää tai kokee näyttävänsä. Jos työhousut puristavat, niin työnteko ei ole mukavaa, eivätkä kireät housut näytä hyvältä.

Pelkkä oikea koko ei välttämättä takaa, että työhousut ovat käyttäjälleen sopivat. Parhaat työhousut valmistetaan siten, että niissä kiinnitetään erityisesti huomiota niiden istuvuuteen - ei pelkkään kokoon. Polvien kohdat tulee olla leikattu muotoon ja kankaan tulee olla joustavaa ja pehmeän tuntuista ihoa vasten.

Taskut on myös muotoiltu aina aikakauden ja käyttötarkoituksen mukaan. Esimerkiksi nyt suurinäyttöisten älypuhelinten aikaan puhelintaskujen tulee olla suurempia, kuin simpukkapuhelinten aikaan.

Juuri tällaiset pienet yksityiskohdat tekevät housuista mukavat käyttää!

Jos haluat antaa asiakaspalautetta työhousuistamme, niin ole meihin yhteydessä, koska sen perusteella kehitämme tuotteitamme. Vain jatkuvalla tuotekehityksellä pystymme tarjoamaan suomalaisille parhaat mahdolliset työhousut myös jatkossa kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin.

Onko sinulla haasteita työvaatteiden valinnassa? Klikkaa alta ja lataa ilmainen pikaoppaamme ja osaat ottaa huomioon oikeat asiat työvaatteita hankittaessa, näin säästät sekä aikaa että rahaa!

Lataa ilmainen pikaopas avuksesi työvaatteen valintaan

Leijona5 KWS etusivun pääkuva 4000 x 1200 resoluutio 300